Qui sóc?

Sóc en Kiku; cowboy social, nòmada laboral, mercenari associatiu, ninja del social media i artesà del quotidià.

Artesà del quotidià. Artesà no perquè creï art, sinó perquè manipulo materials per construir objectes. I aquest materials que treballo no són comprats específicament sinó que els trec del nostre dia a dia, del quotidià. Cerco, a través de la reutilització, buscar altres fins a estris que ja han deixat de servir pel que han estat creats.

Des de ben petit que m'ha agradat manipular les andròmines que havien perdut el seu ús habitual per trobar-los altres utilitats, principalment en to decoratiu. I ja fa uns quants anys amb la Floren vam engegar el projecte MaArt per potenciar la nostra vesant artesana i poder vendre alguns dels nostres productes.
MaArt, en realitat no va arribar a nàixer mai; però d'aquella il·lusió inicial en va sortir l'especialització de la Floren en la joieria i pintura, amb el seu blog "Mira i remena", i el naixement, un temps més tard, d'aquest altre blog que tens al davant; en el que m'apropio del concepte "Artesania del Quotidià" que vam fer servir per definir què era MaArt.

Espero que et pugui ser d'utilitat i resto obert a noves idees i propostes.

Nota: algunes entrades són retrospectives i no cronològiques.